De organisatie van CH Oranjewoud bestaat uit tien enthousiaste mensen.

Voorzitter: Henk de Jong

“Op concours gaan is toch altijd een feestje. En wat is er nu leuker om eens per jaar zelf zo’n feestje te mogen organiseren samen met onze collega commissieleden en al die vrijwilligers. Zeg toch zelf echt een feestje!”

 

Wedstrijdsecretariaat paarden: Maud Jacobi

“Zelf ga ik ook regelmatig naar een concours met mijn paard, daarom vind ik het erg leuk om op deze manier iets terug te kunnen doen voor de wedstrijdsport. Het geeft veel voldoening om elk jaar zo’n groot en mooi evenement met zijn allen te organiseren.”

 

Wedstrijdsecretariaat pony’s: Janny de Jong

 

Penningmeester: Willie Inia

“Mijn naam is Willie Inia en ik ben penningmeesteresse van CH Oranjewoud. Deze functie heb ik zo’n 20 jaar geleden overgenomen van mijn werkgever Evert van der Werf. Nog steeds heb ik veel plezier om met een enthousiaste groep mensen het Concours Hippique te organiseren. Mijn link met paarden bestaat uit het feit dat ik een dochter heb die wedstrijden heeft gereden. Zelf rijd ik niet.”

Contactpersoon vrijwilligers: Marjan Wulff

 

Contactpersoon vrijwilligers: Janina de Boer

“In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn paard te vinden en rij ik voor de Tjongerruiters.
Doordat mijn moeder (Marianne de Boer) al in het bestuur van CH Oranjewoud zat, heb ik al een aantal jaren met veel plezier mee geholpen bij het concours. Ik wou graag meer betekenen voor CH Oranjewoud en is dit het eerste jaar dat ik deel uit mag maken van het bestuur. “

Contactpersoon jury’s: Joyce de Jong

 

Terreinbeheer: Wander Brinkhoff

“Ik ben Wander Brinkhoff, al vanaf mijn tiende actief in de paardensport. Sindsdien lid van de Tjongerruiters, de club waaraan CH Oranjewoud mee verwant is. Voorheen altijd actief gereden, op dit moment niet meer. Wel geef ik bij twee verenigingen springles. Ik vind dit een mooi concours en hoop dat we dit met zijn allen nog vele jaren mogen en kunnen organiseren.”

 

Horeca: Marianne de Boer

“Mijn naam is Marianne de Boer. Voor het vierde jaar op rij verzorg ik de catering van CH Oranjewoud. Dat doe ik met heel veel plezier. Ook vind ik het mooi om deel uit te kunnen maken van zo’n groot concours, en elk jaar weer te proberen om een zo’n goed mogelijk concours neer te zetten. Wij zien u graag ook dit jaar weer bij ons op het concours.

Tot ziens in de mooi ingericht tent voor een lekker hapje en drankje!”

 

PR: Amerins de Leeuw

“Van jongs af aan ga ik al op wedstrijd. Omdat een wedstrijd draait op vrijwilligers ben ik van jongs af aan al vrijwilliger bij CH Oranjewoud. Omdat ik het zo’n mooi evenement vind wilde ik graag wat extra betekenen. Dat dit in de vorm is van de PR en het Fryske Hynder is erg leuk!”