De organisatie van CH Oranjewoud bestaat uit acht enthousiaste mensen.

Voorzitter: Henk de Jong

“Op concours gaan is toch altijd een feestje. En wat is er nu leuker om eens per jaar zelf zo’n feestje te mogen organiseren samen met onze collega commissieleden en al die vrijwilligers. Zeg toch zelf echt een feestje!”

Wedstrijdsecretariaat paarden: Janina de Boer 

“In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn paard te vinden en rij ik voor de Tjongerruiters.
Doordat mijn moeder (Marianne de Boer) al in het bestuur van CH Oranjewoud zat, heb ik al een aantal jaren met veel plezier mee geholpen bij het concours. Ik wilde graag meer betekenen voor CH Oranjewou en heb daarom het wedstrijdsecretariaat paarden en pony’s op me genomen.

Penningmeester: Willie Inia

“Mijn naam is Willie Inia en ik ben penningmeesteresse van CH Oranjewoud. Deze functie heb ik zo’n 20 jaar geleden overgenomen van mijn werkgever Evert van der Werf. Nog steeds heb ik veel plezier om met een enthousiaste groep mensen het Concours Hippique te organiseren. Mijn link met paarden bestaat uit het feit dat ik een dochter heb die wedstrijden heeft gereden. Zelf rijd ik niet.”

Contactpersoon vrijwilligers: Marjan Wulff

Contactpersoon vrijwilligers: Greta Lampers

Marjan Wulff en ik zijn de contactpersonen voor de vrijwilligers. Samen proberen wij zoveel mogelijk mensen enthousiast te krijgen voor ons concours en vragen een ieder een steentje bij te dragen als vrijwilligers. Sinds mijn zoon lid is van de Tjongerruiters ben ik al vrijwilliger van dit concours. En sinds enkele jaren enthousiast lid van het bestuur van dit mooie concours.

Contactpersoon jury’s en terreinbeheer: Wander Brinkhoff

“Ik ben Wander Brinkhoff, al vanaf mijn tiende actief in de paardensport. Sindsdien lid van de Tjongerruiters, de club waaraan CH Oranjewoud mee verwant is. Voorheen altijd actief gereden, op dit moment niet meer. Wel geef ik bij twee verenigingen springles. Ik vind dit een mooi concours en hoop dat we dit met zijn allen nog vele jaren mogen en kunnen organiseren.”

Horeca: Marianne de Boer

“Mijn naam is Marianne de Boer. Ook dit jaar verzorg ik de catering van CH Oranjewoud. Dat doe ik met heel veel plezier. Ook vind ik het mooi om deel uit te kunnen maken van zo’n groot concours, en elk jaar weer te proberen om een zo’n goed mogelijk evenement neer te zetten. Wij zien u graag ook dit jaar weer bij ons op het concours.

Tot ziens in de mooi ingericht tent voor een lekker hapje en drankje!”